Достойно представяне на общинско състезание

25.11.2013 / 14:06

С голямо желание се подготвиха шестокласниците от СОУ „Й.Йовков”- Сливен за общинското състезание „Зная, мога, творя!”. Четиричленният ни отбор (Стефан Стефанов, Кристиян Курдов, Ралица Савова и Николета Калчева) се представи достойно в зала „Май”, на 22 ноември, в оспорваната надпревара с отборите на 8 училища от община Сливен.

 

Организирано от ОД на МВР – Сливен, съвместно с Детски комплекс – Сливен и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, състезанието се проведе в четири етапа.

 

Отборът на СОУ „Йордан Йовков” се справи много добре с решаването на тест в областите: математика , информатика, астрономия, биология, екология, краезнание, противообществени прояви и безопасност на движението. Бързо бе подреден и пъзелът „Картата на България”. Нашите шестокласници познаха повечето от популярните български песни, които прозвучаха в зала „Май”. А при фолклорното надиграване журито и публиката бяха впечатлени от хореографията на нашия танц „Ръченица”!

Още снимки от новината

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев