ЗЛАТНО СЪРЦЕ

Снимка 1
01.06.2017 / 08:27

В навечерието на Деня на детето в РУО - Сливен се състоя церемония по връчване на наградите "Златно сърце". Те се присъждат на деца и ученици, извършили добродетелни постъпки.

Наградите бяха връчени от Чавдар Божурски – областен управител на област Сливен, д-р Бисерка Михалева – началник на Регионално управление на образование – Сливен и Пепа Чиликова – заместник-кмет на община Сливен.

Огромна е нашата радост, че Янислава Георгиева Арнаудова получи почит и признание за достойната си постъпка и доказа, че доброто около нас съществува.

На 27.04.2017 г. шестокласничката от СУ "Йордан Йовков" - Сливен намира в района на магазин "Кауфланд" изгубена дамска чанта с документи.

С помощта на отдел "Информация" в магазина Янислава успява да върне на собственичката изгубената вещ.

Добродетелната и постъпка ни доказва, че имаме основание да се гордеем с нейната честност и да призовем всички да следват примера и.

Сертификат за благородна постъпка „Златно сърце" бе присъден и на Училищен ученически съвет на СУ „Йордан Йовков" – Сливен, който инициира провеждане на Коледен базар с цел подпомагане на децата от Хитрино.

Горди сме от добродетелните им постъпки!

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев