"ПОДАРИ НАДЕЖДА ВМЕСТО ЦВЕТЕ!" НА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН В СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН

14.09.2018 / 14:42

СКЪПИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Колективът на СУ "Йордан Йовков" и Обществения съвет към него, Ви приканват почтително да се включим заедно и активно в инициативата "Подари надежда вместо цвете!" на 17 септември - първият учебен ден за новата 2018/2019 г.

Нека на този ден всяко дете и неговото семейство бъде благодетел и всеки ученик получи урок по доброта и човечност.

Всички ние знаем, че един от красивите символи на първия учебен ден е цветето. Букетът за учителя е важен, избиран и чакан колкото първия училищен звънец.

Цветето може да бъде подарено и по друг повод. А уважението към Учителя и неговия труд не се изразява в големината на букета, а в обичта, която питаем в сърцата си към него.

Затова отправяме към всички родители, ученици и гости на тържественото откриване на новата учебна година своя апел :

Нека вместо цвете дарим нашата доброта и човечност на едно малко момче, нуждаещо се от помощ - 12 годишният баскетболист Стилиян Колев, който води най-важната битка в живота си.

Скъпи приятели, молим Ви на 17 септември в 9.00 ч. да пуснете предвидената от Вас сума за букет в дарителската кутия в двора на училището. На следващия ден сумата ще бъде внесена по банковата сметка на детето, а Вие като дарители ще бъдете информирани.

Инициативата е подкрепена от редица училища в града ни. Да бъдем добри хора и да се обединим, защото вярваме в силата на Доброто!

Благодарим Ви предварително за Вашето разбиране и подкрепа!

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев