38 ГОДИНИ СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ"

Снимка 1
09.11.2018 / 11:43

Днес, 9 ноември, нашето училище за 38-ми път празнува своя патронен празник. Това е денят, в който преди 138 години се е родил един от класиците на българската литература Йордан Йовков.

Необикновени, неповторими и незабравими са годините за всеки, прекрачил прага на СУ "Йордан Йовков".

Нашите 38 години са история, опит, традиции и иновации.

На празничния тържествен концерт в училищната зала за творчество и изяви "Слънце" талантливите ни ученици поздравиха своите връстници, учители, родители и гости с много песни и рецитаторски изяви. За пръв път прозвуча и училищният химн с автори Христо Батинков и Иван Кавръков. Бяха връчени награди на най-добрите участници в редица училищни инициативи, конкурси, състезания и др.

Пепа Чиликова - заместник - кмет на Община Сливен, връчи Поздравителен адрес от името на кмета на общината Стефан Радев.

Нашият празник споделиха Йорданка Стоилова - старши експерт в РУО - Сливен, Галина Панайотова - член на обществения съвет и родители.

Вдъхновени от добротата, красотата и любовта на Йовковите творби, всички ние, ученици, учители и родители, сме убедени, че заедно можем да достигнем мечтите си и да съхраним традициите и авторитета на СУ "Йордан Йовков" - Сливен

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
Снимка 8
Снимка 9
Снимка 10
Снимка 11
Снимка 12
Снимка 13
Снимка 14
Снимка 15
Снимка 16
Снимка 17
Снимка 18
Снимка 19

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев