ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА

Снимка 1
28.02.2024 / 14:41

За поредна година учениците от СУ „Йордан Йовков“ с финансовата подкрепа на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, отбелязаха Деня за борба с тормоза в училище, познат още и като „Ден на розовата фланелка“.

Учениците от начален етап се представиха с литературно-музикална програма, в която отправиха своите послания против агресията и тормоза в училището.

Прозвучаха песни за приятелството и вълшебните думи, които бяха изпълнени от учениците в 3. а и 2. а клас, с класни ръководители г-жа Събина Кутрова и г-жа Мария Грунова. А учениците от 2. б клас с класен ръководител г-жа Бояна Данева изнесоха рецитал.

Директорът на училището г-жа Диана Кънева поздрави учениците и награди най - добре представилите се в конкурса „Моето училище, място за учене, игри и приятелство“. В него се включиха учениците от начален етап, които представиха 62 рисунки. Сред отличените рисунки са тези на учениците: Владимир и Георги Стайкови от 1. б клас, Бориса Димитрова от 1. а клас, Илияна Хисапчиева от 2. а клас, Анелия Василева и Ана-Мария Стоянова от 2. б клас, Мадлен Георгиева, Алина Шуляк, Михаил Димитров от 3. а клас, Йоана Стайкова от 4. а клас, Никол Маринова и Неделина Добрева от 4. б клас. Най-активни бяха учениците от 3. а клас с класен ръководител г-жа Събина Кутрова. С постер, посветен на събитието се включиха и учениците от група ЦОУД – 4. клас с ръководител г-жа Таня Чотова.

Най-добрите рисунки са изложени във фоайетата на училището.

Учениците в прогимназиален и гимназиален етап се съревноваваха в направата на постер на тема: „ Не на насилието – Да бъдем приятели!“. Надпреварата спечелиха учениците от 9. а клас Габриела Стефанова, Веселин Стоянов, Николай Станчев и Венцислав Колев.

Отбелязването на „Деня на розовата фланелка“ завърши с български народни хора, в които се включиха учениците и педагогическия състав.

С всяка изминала година, отбелязването на този ден се превръща в една добра традиция за нашето училище, подходящ повод да поговорим за приятелството, да обединим усилията си и заедно да се противопоставим на проявите на тормоз и агресия, и да не се страхуваме да споделяме с другите, ако някой си позволи да нарани нашето достойнство!

 

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
Снимка 8
Снимка 9
Снимка 10
Снимка 11
Снимка 12
Снимка 13
Снимка 14
Снимка 15
Снимка 16
Снимка 17
Снимка 18
Снимка 19
Снимка 20
Снимка 21
Снимка 22
Снимка 23
Снимка 24
Снимка 25
Снимка 26
Снимка 27
Снимка 28

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев