УСПЕХИ ЗА МАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ СОУ"ЙОРДАН ЙОВКОВ"

18.12.2014 / 14:13

Малките художници от СОУ „Йордан Йовков”, с преподавател г-н Бурхан Капсъзов, продължават с успехите и тази учебна година. За по-малко от месец те спечелиха отличия от участието си в три конкурса по изобразително изкуство.

Вчера, на 17.12.2014 г., в зала „Сирак Скитник” се проведе официалното награждаване на приключилия Национален конкурс за коледна картичка „Весела Коледа за всички”. Конкурсът беше организиран от Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен, фирма „Сименс”, Сливенска Митрополия и вестник „Сливенско дело”. Повече от 5000 картички, участващи в конкурса, ще бъдат предоставени на социалния патронаж в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица, на домове за стари хора и хора в неравностойно положение, на болници и центрове за работа с деца. Сред наградените с грамоти участници бяха и нашите седмокласнички Ебру Шефкет и Мелтем Башева.

Само преди седмица други наши ученици донесоха награди за своите творби. На традиционния коледен конкурс за рисунка на тема „Коледни вълшебства”, организиран от Национална художествена гимназия-Сливен, в различните възрастови групи Златин Костадинов от 7б клас бе отличен с втора награда, Ралица Савова от 7б – трета награда, поощрения са за Димитър Гурков от 7а (група-7 кл) и Ирен Георгиева от 6а (група-6 кл).

По случай 30 години от създаването на Спортно училище ”Димитър Рохов” на 26.11.2014 г. в присъствието на директори на сливенските училища и други официални лица бяха наградени участниците в Общоградски конкурс за рисунка на тема: „Моето училище”, „Спортът, моят живот”.

Наградени ученици от СОУ „Йордан Йовков” са:

1 група -5 кл.

III-то място – Гергана Димитрова -5а кл,

2 група – 6 кл.

I-во място- Ахмед Илхан Идириз -6а кл,

поощр. Димитър Стоянов Кръстев -6а кл.,

3 група -7 кл.

I-во място- Златин Костов Костадинов -7б кл,

поощр. Илиян Диянов Радилов -7бкл.,

4 група – 8 кл.

II-ро място - Иванина Стефанова -8а кл.,

 

Мили деца, ние - Вашите учители, родители и приятели се радваме на Вашите награди и Ви пожелаваме нови успехи!

Още снимки от новината

НХГ -ДД
НХГ -ДД
спортно училище
спортно училище
   спортно училище
спортно училище
спортно училище
спортно училище
спортно училище
спортно училище

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев