ПОРЕДНИЯТ УСПЕХ

Снимка 1
24.07.2015 / 13:39

Уважаеми ученици и родители,

 

С удоволствие Ви информираме, че проект на СОУ ” Йордан Йовков”- Сливен е класиран за финансиране по Национална програма „ Училището – територия на учениците” 2015, модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап” .

Този проект ще даде възможност в училището ни да се оборудва специална стая за пълноценно организиране на дейностите по интереси за учениците от полуинтернатните групи в начален етап.

Планирана е цялостна подмяна на обзавеждането, с цел осигуряване на различна училищна среда за следобедните занимания на малките ученици. Предвидени са близо 6 000 лева за закупуване на книги и разнообразни образователни и възпитателни игри, помагала и др., с които ще се създадат условия за допълнително творческо развитие на децата чрез занимания и изяви по интереси.

Очакваме, че с поредното признание за училището ни ще разширим интердисциплинарното и интеркултурното образование и възпитание.

Нашите бъдещи първокласници ще бъдат „господарите” на тази стая – игротека и ще могат в извънкласните си занимания да се забавляват, да творят и да отмарят.

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев