ОТКРИТ УРОК ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК „TEAM BUILDING AS EXPERIENCE EXCHANGE“

Снимка 1
14.03.2018 / 15:13

На 13.03.2018 г. в СУ „Йордан Йовков“ – Сливен се проведе открит урок по английски език на тема „Team Building as Experience Exchange“.

Учениците от VІ „а“ и VІ „б“ клас имаха възможност да покажат знанията и уменията си по английски език, като използваха иновативни методи в един от мултимедийните кабинети на училището, работейки на образователната електронна платформа „MozaBook“.

В днешно време дигитализацията е силно застъпена в ежедневието ни и е нужна и в образователния процес. Това пролича от ентусиазма, с който учениците работиха на интерактивната дъска и изпълняваха задачи със състезателен елемент от различни езикови компоненти – четене с разбиране, граматика, писане и говорене, заложени в учебното съдържание по английски език за VІ клас.

Шестокласниците работиха в два отбора и комбинираха работата си електронно на интерактивната дъска и на хартиен носител.

Езиковият компонент говорене бе осъществен с изпълнението на песен със съпровод на китара, което допринесе за качественото изпълнение на задачата и емоционалното състояние на учениците.

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
Снимка 8
Снимка 9
Снимка 10
Снимка 11
Снимка 12
Снимка 13
Снимка 14
Снимка 15

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев