ХІV НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО Е-ОБРАЗОВАНИЕ

Снимка 1
27.10.2018 / 11:06

На 25 октомври, 2018 година в International Business School в град София се проведе ХІV НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО Е-ОБРАЗОВАНИЕ - "ДИГИТАЛНИ УМЕНИЯ ЗА УСТОЙЧИВО Е-ОБРАЗОВАНИЕ" с подкрепата на Правителството на Европейската комисия в България.

СУ „Йордан Йовков“ – Сливен получи покана за участие в събитието. Нашите колеги : Невелина Кикьова - заместник-директор, Антон Веснаков - ръководител направление ИКТ, Станка Тенева - старши учител по математика и информационни технологии и Мария Панова - старши учител начален етап на образование,

имаха удоволствието да бъдат на пресечната точка на образователното съдържание и технологичните иновации.

На конференцията се представиха националните политики за развитие на е-образованието в страната, възможностите и предизвикателствата пред съчетанието на традиционните модели с иновациите и добрите практики при въвеждането им в образователния процес.

Горди сме от факта, че бяха не само гости, но и участници в това събитие и имаха възможност да споделят опита си при внедряването на информационно-комуникационните технологии в учебния процес и дигитализацията на обучението.

Още снимки от новината

Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев