ПРОДЪЛЖАВА ОБМЕНЪТ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ В СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ"

Снимка 1
15.11.2019 / 15:08

Днес в СУ "Йордан Йовков" – Сливен продължи обменът на добри практики по Национална програма на Министерството на образованието и науката "Иновации в действие".

Участници в срещата бяха ученици и учители от ОУ „Васил Левски“ – Бургас, СУ „Христо Ботев“ – Нова Загора и СУ „Йордан Йовков“ – Сливен.

Първи учениците от втори клас в час по „Въведение във визуалното програмиране“ демонстрираха знания умения в областта на дигиталните комуникации и виртуалните игри.

Третокласниците показаха увереност при използването на интерактивни образователни продукти в областта на компютърните технологии.

Ученици, родители и гости попаднаха в иновативна образователна реалност чрез използване на обучителна система по програмиране.

Основната цел на срещата между екипите на трите училища е подобряване качеството на образованието чрез споделяне на иновативни практики.

Убедени сме, че е създадена професионална общност между трите училища, при която учители от различни области на знанието обединяват усилия и време за мултиплициране на постигнатите резултати.

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
Снимка 8
Снимка 9
Снимка 10
Снимка 11
Снимка 12
Снимка 13
Снимка 14
Снимка 15
Снимка 16
Снимка 17
Снимка 18
Снимка 19
Снимка 20
Снимка 21
Снимка 22
Снимка 23
Снимка 24
Снимка 25

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев