ИНОВАЦИИ, КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ, ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

Снимка 1
05.05.2022 / 14:19

Обменът на добри практики по НП "Иновации в действие" продължи и на 05.05.2022 г. с демонстрационен урок "Заедно можем повече" с участие на ученици от различни класове, изучаващи информатика и информационни технологии.

Единадесетокласниците бяха в ролята на ментори и под компетентното им ръководство седмокласниците и осмокласниците създадоха собствени приложения за мобилен телефон. Удоволствие за всички присъстващи бе наблюдението на прецизната им работа и постигнатия самостоятелен успех в програмирането на приложение за Android.

Нови обучителни инструменти бяха представени по време на демонстрацията "Деца помагат на деца". Участниците във форума се запознаха с авторски занимателни игри, създадени от ученици и учители за подпомагане усвояването на аналитични математически знания и умения.

Представените иновативни дигитални продукти успешно могат да се прилагат в различни класове и възрасти. Новите дидактически ресурси са създадени от учителите по информационни технологии Димитър Желев, Виктор Диндев, както и Мария Вълева - старши ресурсен учител, Галя Иванова - логопед и Ивелина Ангелова - учител по български език и литература.

Гости в днешния ден бяха Илонка Толева и Даниела Йорданова - старши експерти в РУО - Сливен.

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
Снимка 8
Снимка 9
Снимка 10
Снимка 11
Снимка 12
Снимка 13
Снимка 14
Снимка 15

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев