ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА

Снимка 1
22.02.2023 / 15:23

С песен за приятелството и български народни хора, учениците от СУ „Йордан Йовков“ отбелязаха Деня за борба с тормоза в училище, познат още като Ден на розовата фланелка.

По този повод беше организиран и конкурс под надслов „Училище за приятели“. В него се включиха учениците от начален и прогимназиален етап, като представиха 65 рисунки, а най-добрите ще бъдат наградени с книги и грамоти.

Сред отличените рисунки са: Мелиса Маджарова и Йоан Михайлов от 1. а клас, Симона Куманова, Стефани Василева, Даниел Петров и Недялка Господинова от 2. а клас, Светлозар Кондев, Серкан Мустафов, Йоан Енчев от 3. а клас, Ева-Мария Гуиди и Виолета Христова от 3. б клас, Вили Панова, Васил Динев и Янислава Господинова от 4. б клас, Деница Милкова и Деница Стефанова от 5. а клас, Силвия Ангелова от 7. а клас.

Всички те са изложени във фоайетата на училището.

Учениците от 4. а и 4. б клас изпълниха песен за приятелството.

С всяка изминала година отбелязването на този ден се превръща в добра традиция в нашето училище. В подходящ повод да поговорим за приятелството, за да превърнем добрите послания в норма на поведение.

Днешното събитие бе финансово подкрепено от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
Снимка 8
Снимка 9
Снимка 10
Снимка 11
Снимка 12
Снимка 13
Снимка 14
Снимка 15
Снимка 16
Снимка 18
Снимка 19
Снимка 20

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев