„ДА ПОКАНИМ УЧИЛИЩЕТО ВКЪЩИ – ИНСТРУМЕНТИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА“

Снимка 1
01.02.2021 / 14:29

На 27.01.2021 г. в СУ „Йордан Йовков“ – Сливен се проведе открит урок по литература на тема: „Природата и човекът в стихотворението „Отечество любезно, как хубаво си ти!“ от Иван Вазов“.

Занятието бе съобразено с Плана на Регионално управление на образованието – Сливен за методическа подкрепа на педагогически специалисти в системата на училищното образование: „Да поканим училището вкъщи – инструменти за реализиране на ОРЕС“.

Гости на урока бяха: Надежда Тодорова – Петрова – старши експерт по български език и литература в Регионално управление на образованието – Сливен, учители от СУ „Константин Константинов , ОУ „Елисавета Багряна“, както и колеги от СУ „Йордан Йовков“.

Урокът беше подготвен и изнесен с помощта на образователния презентационен софтуер за интерактивна дъска „MozaBook“ и платформата за осъществяване на обучение от разстояние в електронна среда „MS Teams“.

В подготовката и представянето на откритото занятие участваха: Ивелина Ангелова – учител по български език и литература, Антон Веснаков – ръководител направление „ИКТ“, Димитър Желев – учител по информатика и информационни технологии, Събрина Стефанова – ученичка от СУ „Йордан Йовков“.

Може да гледате запис на урока в YouTube на следния линк:

 

Още снимки от новината

Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Снимка 7
Снимка 8
Снимка 9
Снимка 10
Снимка 11
Снимка 12
Снимка 13

 

Може да гледате запис на урока в YouTube на следния линк: https://youtu.be/OMXkd_Hwtso
 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев