Предизвикателство за младите хора

среща с учениците
01.03.2012 / 15:56

На 29.02.2012 г. г-н Добромир Иванов, представител на „Джуниър Ачийвмънт България” сподели на среща с учениците от СОУ „Йордан Йовков” –гр. Сливен, обучавани не само по учебниците, а и по практическите програми на фондацията:

„Участието в единадесетото издание на инициативата „Мениджър за един ден”, организирана под патронажа на Министерството на финансите на Република България и министъра на финансите Симеон Дянков, е един прекрасен повод за средношколците при намиране на добра работа!”

Конференцията „Летящ старт” – се организира като продължение на „Мениджър за един ден” с подкрепата и под патронажа на Американското посолство в България. Тя ще се проведе на 20 март 2012 г. и дава възможност на младите хора за среща и разговор с успешни предприемачи, представители на големи компании и експерти по подбор на персонал.

Учениците от нашето училище ще имат възможност да преживеят един реален работен ден с представители на бизнеса, държавните институции и неправителствените организации като станат техни мениджъри за един ден и се запознаят отблизо с дейността, задачите и отговорностите им. Тази година събитието ще се проведе на 19.03.2012 г.

В един от мултимедийните кабинети на училището, в което отдавна се работи по тези много интересни програми, г-н Добромир Иванов разговаря с най-мотивираните учениците, регистрирали се за участие в две инициативи. Те имаха възможност да получат допълнителна информация за подготовката си. Част от присъстващите са членове на ученическата компания в училището, учредена през 2008 г.

На срещата присъстваха г-жа Й. Стоилова – старши експерт по начално образование и г-жа М. Петрова – старши експерт за квалификация на педагогически кадри в РИО – гр. Сливен.

Всички очакват с нетърпение имената на одобрените за участие средношколци от СОУ „Й. Йовков” – гр. Сливен.

Още снимки от новината

среща с учениците
продукти на компанията

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев