РАЗЛИЧНИЯТ ДЕН

Пред Националния дворец на културата
28.03.2012 / 10:12

На 19 март 2012 г. в хотел Кемпински Зографски – гр. София, за единайста поредна година се откри инициативата „Мениджър за един ден - 2012 г.”, организирана от Джуниър Авчиймънт – България. Присъстваха много известни личности от политическия и културния елит, с някои от които се запознах лично. Всеки от младите мениджъри посети различна институция.

Аз имах честта и удоволствието да бъда в община „Изгрев” в качеството на кмет. Срещнах се с г-н Димитър Димитров, който в момента изпълнява тази длъжност. През деня се запознавах с дейности в различните отдели на общината. Всеки от служителите накратко ни разказа с какво точно се занимава и какви административни задължения има. След това имах възможност да присъствам на оперативка, където се разпределиха задачите за деня. Обсъдиха се най-важните в момента проблеми, за които трябваше да се вземат решения. А именно отчуждаването на една стара постройка и изграждането на детска площадка.

Този ден беше много различен за мен, изпълнен с нови, интересни и непознати дейности. Разбрах колко е трудно и отговорно да се управлява една институция и как тя променя живота и съдбите на хората.

В края на работния ден служителите на община „Изгрев” ми връчиха сертификат за участие в инициативата „Мениджър за един ден – 2012 г.” с пожелание за успехи в училище, за да поема достойно щафетата от тях.

Денят мина чудесно и бих се радвала ако участвам отново следващата година в такава инициатива.

 

Стелияна Добрева, ІХа клас

Още снимки от новината

Стелияна като участничка в „Мениджър за един ден”
На работната маса на Джуниър Ачийвмънт с други ученици
Приветствената реч на президента Росен Плевнелиев
Приветствие от заместничката на президента
Откриване на „Мениджър за един ден”
Пред хотела „Кемпински Зографски” преди започване на „Летящ старт”
На инициативата „Летящ старт”
С Кен Московиц, съветник по обществените въпроси от Посолството на САЩ

 

 
 

Copyright © 2008-2024 СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев